Nationale Kinderkankerdag


COVID-19 heeft grote gevolgen voor vele evenementen en organisaties. Ook voor de 28ste editie van de Nationale Kinderkankerdag. Wat graag hadden Stichting tegen Kanker, vzw Nationale Kinderkankerdag, dierenpark Planckendael en de vele vrijwilligers in oktober jonge patiëntjes en hun familie opnieuw een zorgeloos dagje ontspanning aangeboden in dierenpark Planckendael.

Maar na weloverwogen overleg met alle partners, is de moeilijke beslissing genomen om deze dag in 2021 te annuleren.

De familiedag voor kinderen met kanker wordt jaarlijks georganiseerd voor een zeer kwetsbare doelgroep. De beslissing is dan ook weldoordacht: de organisatoren willen geen risico’s nemen en de precaire gezondheid van de kankerpatiëntjes niet (nog meer) in gevaar brengen.

Karel Verbist, voorzitter van de vzw Nationale Kinderkankerdag: “De Nationale Kinderkankerdag kan elk jaar op meer dan 1000 deelnemers rekenen: social distancing wordt dan heel moeilijk. Bovendien kan het wetenschapscomité van virologen onmogelijk bepalen wat ons na de zomer nog te wachten staat. Komt er een nieuwe golf van besmettingen? We nemen beter geen risico's, hoe jammer de annulatie van deze dag ook is voor iedereen.”

De organisatoren hopen alvast in 2021 opnieuw een overgetelijke dag te kunnen bezorgen aan kankerpatiëntjes en hun familie.
Beste bezoeker,

Welkom op de website van de Nationale Kinderkankerdag v.z.w.

Met onze jaarlijkse familiedag willen we alle kinderen die in behandeling zijn een fantastische dag amusement bezorgen. Niet enkel de kinderen worden getroffen door kinderkanker: het hele gezin gaat door een moeilijke periode. Zowel papa, mama, broer en zus, hebben nood aan een ontspannend en kosteloos dagje weg van het ziekenhuis.

Ieder jaar weer zorgen we voor toegang tot Dierenpark Planckendael, animatie, een middagmaal en een cadeautje voor alle aanwezigen! Een heuse opdracht natuurlijk, maar daarvoor kunnen we rekenen op vele medewerkers en sponsors. Neem zeker een kijkje tussen de foto's van de vorige jaren!

Namens het bestuur,
Karel Verbist
Voorzitter Nationale Kinderkankerdag vzw

Een eigen actie aanmelden!

Wil je zelf iets organiseren voor onze vzw? Vanaf nu kan je je actie aanmelden!

Fiscaal attest vanaf € 40!

Steun Nationale Kinderkankerdag met een gift en ontvang een fiscaal attest!

Onze hoofdsponsors

Total
InterimCargo
Syntra AB
KBD CC SP DEPT CIS-ADM
Mechelse Kolveniersgilde
Cartamundi
Lemniscaat uitgeverij
Cronos Groep

In samenwerking met:

De vzw Nationale Kinderkankerdag werkt samen met 2 partners om het evenement tot een
goed einde te brengen: De Stichting tegen Kanker en Dierenpark Planckendael.

Dierenpark Planckendael
Stichting tegen Kanker

Contact

Nationale Kinderkankerdag vzw
Vlierstraat 16
B-2812 Muizen (Mechelen)

info@kinderkankerdag.be

BIC: GKCCBEBB
IBAN: BE77 0682 3906 7742

Volg ons...

YouTube Twitter
facebook LinkedIn
facebook