Rekeningnummer
068 - 2390677 - 42
BIC: GKCCBEBB
IBAN: BE77 0682 3906 7742
Mededeling: Gift

Het eerste attest is voor een familie uit Muizen. Hun verhaal:

In december 2013 begon een gezin uit Muizen aan de jaarlijkse "wat-wensen-we-met-nieuwjaar-als-cadeau-lijstjes”. Keer op keer een moeilijke opgave, want ze hebben niets te kort, zijn gelukkig met elkaar, hun goede gezondheid en de dingen die ze hebben. Al snel kwamen ze tot het besluit om geen cadeautjes te kopen en het geld dat ze anders aan geschenken zouden spenderen aan een goed doel te geven.
Aan welk goed doel was dan de vraag? Voor de dochter des huizes (12 jaar) was dit geen moeilijke opgave, alles wat ze gelezen en gezien had over de Nationale Kinderkankerdag in Planckendael zat nog vers in haar geheugen, het was iets tastbaars voor haar, iets niet ver van haar bed.

‘Mama, die kindjes hetzelfde geluk geven als dat ik heb, dat kunnen we niet, maar met ons geld kunnen we de vzw Nationale Kinderkankerdag toch helpen  om deze kinderen en hun familie minstens 1 dag op een jaar blij te maken.’

Dus, zo gezegd, zo gedaan. Op 1 januari 2014 werden er geen cadeautjes uitgedeeld bij dit gezin in Muizen, maar werd er een schenking gedaan aan de vzw. Niet enkel door ouders, de dochter des huizes schonk zowaar één maand zakgeld aan de Nationale Kinderkankerdag v.z.w.

Contact

Nationale Kinderkankerdag vzw
Berlaarbaan 46
B-2820 Bonheiden

info@kinderkankerdag.be

BIC: GKCCBEBB
IBAN: BE77 0682 3906 7742

Volg ons...

YouTube Twitter
facebook LinkedIn
facebook